Var med och delta i ett nytt Paramore-projekt!

Pmoreonline har skapat ett projekt där de behöver din hjälp!

INFO OM PROJEKTET:
Projektet går ut på att skapa fyra CD-skivor fyllda med låtar valda av fans samt beskrivningar för varje låt. Temat är årstider och varje CD har en egen årstid, dvs vår, sommar, höst och vinter! När projektet är klart är det tänkt att CD-skivorna ska lämnas över till bandet med respektive beskrivningar!

HUR DU DELTAR:
Välj 1-4 låtar, en för varje årstid, och skicka in dina låtval med beskrivningar till pmoreonlinecom@gmail.com. En beskrivning hålls inom 100 ord för varje låt, så om du väljer exempelvis “Lush Life” med Zara Larsson får du gärna förklara varför du gillar låten (den kanske påminner dig om en skön utekväll på sommaren?). Inkludera även namn, ålder, stad och ditt användarnamn på social media (t.ex Twitter, Instagram). Du kan också inkludera en kort hälsning till bandet på totalt 100 ord!

Sammanfattningsvis skickar du in 1-4 låtar med tillhörande beskrivningar om 100 ord/låt, samt en kort hälsning på 100 ord. Sammanlagt 500 ord text!

DEADLINE:
Maila in dina låtval och beskrivningar + hälsning senast 15:e oktober 2017.

Tryck HÄR för att komma till originalinlägget!


Foto: Lindsey Byrnes