Zac Farro

Namn: Zachary “Zac” Wayne Farro
Födelsedatum: 4 juni, 1990
Födelseort: Voorhees, New Jersey, USA
Nuvarande ort: Nashville, Tennessee, USA
Smeknamn: Zac
Höjd: 177 cm (5′ 9½”)
Ögonfärg: Brun
Hårfärg: Mörkbrun
Relationsstatus: Okänt
Syskon: Två äldre bröder, en lillebror och en lillasyster

Zachary “Zac” Wayne Farro föddes i Voorhees, New Jersey, den 4 juni 1990. Han är mittenbarnet av fem barn. Han har två äldre bröder, en lillebror, en lillasyster och är farbror till två syskonbarn och en systerdotter. Hans bror Josh brukade spela gitarr för Paramore innan han lämnade bandet 2010.

Zac började spela trummor när han var nio år gammal. Hans andra favoritinstrument är bas, och han är en grym tamburinspelare! Efter att Zac och hans bror lämnade Paramore startade de bandet Novel American, men de släppte aldrig någon musik. Strax efter det startade Zac ett soloprojekt, HalfNoise. Halfnoise har nu släppt två EPs.

Zac har ett intresse för vintagebilar, och han tycker mycket om att resa och åker ofta till Nya Zeeland, han bodde även där en tid. Han har vänner över hela världen, bland annat i Storbritannien, Australien och Sverige. Han bor nu, tillsammans med en vän i en lägenhet i Nashville, Tennessee.

“Jag är verkligen inte den mest självsäkra killen i världen, men samtidigt bryr jag mig inte så mycket om vad andra tycker om mig heller. Jag försöker bara vara ärlig i vad jag tycker om, så får jag se vem som gillar det.”
– Zac Farro

 

ZAC ONLINE
Twitter
Instagram
• “zebrabrother” på Snapchat